Finn de beste kredittkortene med denne gratistjenesten

Markedet for kreditt i Norge er enormt, og du har et stort antall å velge i. Du får som oftest kort med stor kredittramme gjennom ulike banker. Likevel kan du finne andre alternativer som er vel så gode. Disse har som regel bonusordninger som gjør dem like attraktive. For mange kan disse virke mer attraktive enn bankenes vanlige alternativer. Der du tidligere hadde muligheten til å søke om kreditt via banken, har nå flyselskapene og andre kjeder, alternativer. Disse gir god rente på lånet, samt rabatter på drivstoff og andre gode bonusordninger.

Ulike alternativer

Flyselskap som Norwegian og Widerøe er alternativer. Du får også kort gjennom Esso og Shell. Disse kalles bensinkort. I det store utvalget er det vanskelig å få oversikt over de beste valgene for egen økonomi. Det er derfor praktisk at ulike aviser og magasiner på nett, tilbyr ulike tester. Disse viser de mest anbefalte alternativene. Nettavisen er en av dem som har gjort en slik undersøkelse. Her finner du god oversikt over de ulike kortene. De har sammenlignet disse i forhold til renter, kredittrammer og betalingsutsettelse. Eksempler på disse er Bank Norwegian, Re:member, Komplett bank og 365Direkte.

  • Både flyselskap og bensinstasjoner tilbyr kreditt med bonusordninger
  • Undersøk tester på nett for å få bedre oversikt

Viktig informasjon

Det som er viktigst å vite når det gjelder kort med kreditt, er at disse inkluderer flere lovfestede goder. De fleste som tilbyr kreditt, inkluderer reiseforsikring dersom 50 % eller mer av reisen er betalt med dette. Det er smart å betale kjøp på nett med kortet. Dette kan være både flyreiser, klær eller lignende. Kjøp med kreditt som betalingsmetode, gir reklamasjonsrett. Dette gjennom betalingssystemet kortet har. Slik sikrer du deg, i tilfelle bedriften kjøpet er gjort fra skulle gå konkurs. DNB, Nordea og Bank Norwegian er eksempler på banker som tilbyr denne typen forsikring.

  1. Bestill reiser med kreditt for gratis reiseforsikring
  2. Ved bruk av kreditt ved handling på nett, er du forsikret mot svindel
  3. Flere banker tilbyr konkursforsikring for kunder, ved netthandel med kreditt

Mange undersøkelser

Når du leter etter kredittkort, er det viktig å gjøre undersøkelser. De fleste vil finne et kort som passer for et spesifikt bruk, som ferieturer. Avhengig av om du skal på ferie med fly eller bil, finnes det ulike kort å bruke. Disse har skreddersydde bonuser egnet for de ulike reisemåtene. Bensinkort passer godt til bilferie, mens bankenes kredittkort passer bedre til flyreiser. Uansett bruksområde, finnes alltid gode undersøkelser på nett. Dinero er et eksempel på en nettside som har samlet flere relevante kredittkort. Disse inkluderer blant annet Santander Gebyrfri Visa, Bank Norwegian og Re:member.

  • Les den lille skriften ved undersøkelse av kreditt
  • Finn skreddersydde bonusprogrammer i forskjellige banker og kortutstedere
  • Les undersøkelser på nett for å finne det beste kortet for din økonomi

Disse kortene har ulike rabatter som tilbyr gode tilbud både på reiser, nettbutikker og drivstoff. De gir god rente på lånet du tar, samt lettere oversikt over eget forbruk. Disse nettbankene tilbyr en egen profil, eller Min Side, du kan bruke for bedre kontroll. Flere av kortene tilbyr også gebyrfritt uttak i utlandet. Andre gir reise- og avbestillingsforsikring. De fleste kortene har en kredittramme mellom 50 000 kroner og 100 000 kroner. Aldersgrensen varierer fra 18 til 23 år. Samtidig er det viktig å vite at noen kort er bundet opp mot spesifikke kjeder.

Reklamasjonsrett

Det kan forekomme uhell, som at varen ikke kommer fram eller ikke kan brukes. Dersom det verste skulle skje og bedriften skulle gå konkurs, eller lignende, er du også sikret. Ved kjøp med kreditt får du reklamasjonsrett. Det kan derfor lønne seg å bruke kreditt ved kjøp på nett. For å få pengene tilbake, må du følge enkelte rutiner, som er satt inn i et system. Viktigst av alt er å sende en skriftlig klage til kortutsteder, for å starte prosessen. Noen ganger må du sende klagen til konkursbo, før du sender til kortutsteder.

Bonusordninger

Bonusordninger er en av de største grunnene til at folk i dag søker kort med kreditt. Det finnes utallige ordninger å velge mellom. Tidligere fantes ikke slike ordninger gjennom bankenes kort. Med konkurranse fra de andre kjedene, har bankene nå inkludert flere bonusordninger på sine kort. DNB MasterCard tilbyr blant annet nå rabatt på drivstoff. Kreditt hos Nordea kan derimot brukes på en stor mengde nettbutikker. Den siste tiden har utvalget blitt større, og valget vanskeligere for deg som forbruker. Dette har ført til at det har kommet flere nettsider som lister de beste kortene. Finn beste kredittkort gjennom for eksempel Nettavisen eller Dinero.

  • Ulike banker tilbyr ulike bonusordninger
  • Det finnes bonusordninger for blant annet netthandel og drivstoff

Der bankenes kort har begynt med slike bonusordninger, tilbyr bensinkortene og flyselskapenes kredittkort også flere unike tilbud. Gjennom Esso og Shells bensinkort, får du for eksempel en kredittramme opp mot 100 000 kroner. Rabatter på hoteller i Norge og utlandet, samt strømrabatter gjennom NorgesEnergi, er også inkludert. Dette kan være smarte løsninger for familier som ønsker å spare på bensinbruket i løpet av året. Det er også gunstig ved bilferier, eller daglig strømsparing. Flyselskapenes tilbud om kreditt, gir mye av det samme. Her kan du også tjene bonuspoeng, som senere kan benyttes for bestilling av flyreiser.

De beste kortene

Valg av det beste kortet er et individuelt valg. Dette fordi alle bruksområdene er så ulike. Når du tar valget, vil gjerne kategorier som kredittramme, brukervennlighet, bonusordninger og oversikt på nettsiden, være elementer å se på. Bank Norwegian kan her være et godt valg. Med dette kortet kan du tjene bonuspoeng som kan brukes til ulike ting. Det kan du også gjennom 365Direkte, mens DNB sitt MasterCard gir lave renter. Du får for eksempel rabatter på drivstoff, i tillegg til at det tilbys cashback på en del kjøp. Undersøk alle fordeler og ulemper før valget tas.Se også:

https://www.finansportalen.no/bank/kredittkort/

Ofte stilte spørsmål

Koster det penger å søke om kredittkort?

De fleste kortutstedere krever ingen gebyrer ved søk om kreditt. Dette gjør at alle har muligheten til å søke om dette, og prosessen blir enklere. Selv om det ikke kreves gebyrer for søknad, krever enkelte kortutstedere krever en årsavgift. Det er viktig å være oppmerksom på dette, før du sender søknad om kreditt.

Hva kan jeg bruke kortene til?

Kort med kreditt kan brukes til alle slags formål. De fleste har ulik kredittramme. Det er viktig å være oppmerksom på hva rammen er, før du søker om kortet. Dette for å best kunne benytte deg av rammen. Kortene kan brukes på nettbutikker, flyreiser, eller som rabattkort ved kjøp på bensinstasjoner. Det finnes lite begrensninger for bruksområde.

Hvor kan man søke?

De aller fleste institusjoner har en egen nettside. For en oppsatt sammenligning, kan det være smart å se på ulike artikler som finnes på nett. Du kan finne lister med alle kortene, ofte med link til de ulike søknadene. Ved å bruke disse, får du muligheten til å velge kortet med beste vilkår og renter for ditt bruk.